Image description

BYE BYE BARA

De laatste maand van BARA 142 gaat in. Sinds september 2019 werd het voormalige NMBS-gebouw bezet door Toestand vzw die plaats aanbood aan een dertigtal non-commerciële organisaties, collectieven en kunstenaars. Alvorens het gebouw z’n uiteindelijke bestemming krijgt als complex van sociale woningen, willen we de ruimte nog een laatste keer benutten. Het ideale moment voor de residenten van de Barastraat om te tonen waar ze het voorbije anderhalve jaar mee bezig zijn geweest.


BYE BYE BARA wordt een ambigue tentoonstelling waarbij ook kunstenaars zullen deelnemen uit de verschillende landen waar toestand international afgelopen jaren mee heeft samengewerkt. Het wordt een walk-through, sometimes stand still door allerhande kleine creatieve universums en ateliers verspreid over het gebouw die samen één grote joyeux bordel international project te Sarajevo, Bosnië en Herzegovina in juli, waar op twee weken tijd een leegstaand pand wordt omgebouwd tot socio-culturele ontmoetingsplek voor jongeren. 

De tentoonstelling gaat door op volgend adres: Barastraat 142, 1070 Anderlecht op 25, 26, 27 en 28 maart 2021.

We zijn Open

Elke dinsdag van 10 tot 16u staan de deuren van MONA open voor iedereen. Zin in een kopje koffie of thee, een tasje soep, een babbeltje of een spelletje ping-pong? Wil je onze computer en wifi gebruiken? Of even rusten. Welkom.

Programma voor Mei

In Mei ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Go to top of page