Image description

Memorial Party

Op 25 februari, opende Allee du Kaai haar deuren voor het grote publiek voor een allerlaatste keer. Meer dan 2000 feestvierders waren aanwezig om een deze mythische plek van de Brusselse hoofdstad te vieren. We verwelkomden heel wat artiesten die de muren van Allee Du Kaai lieten vibreren op de het ritme van de muziek. 

De opkomst was overweldigend en dat resulteerde in een lange wachtrij. Wij willen ons graag excuseren aan iedereen die niet binnen is geraakt. De volgende ochtend werd er ook nog een koffietafel georganiseerd. Met dit feestelijk weekend hebben wij na 9 mooie jaren de deuren definitief gesloten van onze geliefde Kaai. Graag willen wij al onze partners, vrijwilligers, bezoekers en Leefmilieu Brussel bedanken voor hun bijdrage aan dit project. 


We zijn Open

Elke woensdag van 10 tot 16u staan de deuren van MONA open voor iedereen. Zin in een kopje koffie of thee, een tasje soep, een babbeltje of een spelletje ping-pong? Wil je onze computer en wifi gebruiken? Of even rusten. Welkom.

Opendeur @ MONA

MONA organiseert een feestelijke opendeurdag! Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de diverse activiteiten in dit oude klooste. Workshops, muziek, (kinder)animatie, opera, tentoonstellingen …

Programma voor April

In April ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Go to top of page