Image description

Toestand vzw zoekt nieuwe website

Toestand vzw zoekt nieuwe website 

Wie zijn wij? Met Toestand vzw bouwen we leegstaande en verlaten (publieke) ruimtes om tot tijdelijke ontmoetingsplekken. Momenteel hebben we 5 projecten verspreid over 4 plekken in Brussel. We openen deze ruimtes voor kleine initiatieven met bijzondere plannen, ongeacht hun kapitaal voor hun sociale, artistieke en sportieve activiteiten. Iedereen is welkom, ontmoeting en uitwisseling staan hier centraal. 

Wat zoeken we? Onze huidige website is dringend aan vervanging toe dus zoeken we een nieuwe. 

Onze gedroomde website bestaat uit: 

● Toegankelijke info over onze werking: Een landingspagina voor Toestand vzw en een apart portaal voor elk van de 5 huidige projecten 

● Diepgaande informatie over onze organisatie, wat we doen, een mediatheek van onze opgebouwde kennis en onze publicaties. 

● Meertalig! 

● Grafische stijlen die passen bij onze organisatie en elk van haar projecten. Specifieke voorbeelden vind je via deze link: bit.ly/Toestandgraphic 

● Kernwoorden zijn hier: authentiek, speels, zacht en ruw tegelijkertijd, kleurrijk. 

● De gebruikers van onze website zijn: buren, vzw’s of collectieven die onze ruimtes willen gebruiken, eigenaars van lege gebouwen, subsidiërende overheden, mensen die zelf een project willen opstarten en studenten die stages willen doen. 

Onze gedroomde website is onze toekomstige website: 

● We willen een website die eenvoudig te onderhouden valt: Een CMS dat idiot-proof is, waarbij we zelf tekst, foto’s etc kunnen aanpassen en waarbij we via een template eenvoudig een portaal voor een nieuw project kunnen toevoegen. 

● We rekenen op een nazorg door de ontwerper: Oplossen van bugs, toevoegen van nieuwe features, etc. 

 Wie ben jij? 

● Iemand die zowel aan webdesign als aan grafisch design doet, met een begrip van UX-design 

● FR, EN of NL-talig 

● Een people person: Iemand die communicatief is, zin heeft in uitwisseling ivm website, open staat voor co-creatie en feedback. 


Details en Timeline 

We kiezen voor een gefaseerde selectieprocedure: 

 Ronde 1: Open call voor portfolios: stuur je portfolio voor 14/4 -- 19/4: Selectie en bekendmaking van de 5 kandidaten 

Ronde 2: de 5 kandidaten maken een voorstel - 19/4 tot 13/5

 a) Eerste mockup voor website 

b) Vergoeding: €150 / pp 

22/5: Selectie en start ontwikkeling website 

4/11: Gedroomde launch website 

Vergoeding: 

1) Elk van de 5 kandidaten in Ronde 2 krijgen €150 voor hun mockup 

2) Op basis van de offerte van de geselecteerde ontwikkelaar en de uiteindelijke functionaliteiten van de website onderhandelen we het uiteindelijke budget. 

Hoe appliceren? ● Stuur je motivatiebrief, portfolio en een gedetailleerde offerte (gebaseerd op een schatting) door naar website@toestand.be voor 14 april 2024

We zijn Open

Elke woensdag van 10 tot 16u staan de deuren van MONA open voor iedereen. Zin in een kopje koffie of thee, een tasje soep, een babbeltje of een spelletje ping-pong? Wil je onze computer en wifi gebruiken? Of even rusten. Welkom.

Opendeur @ MONA

MONA organiseert een feestelijke opendeurdag! Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de diverse activiteiten in dit oude klooste. Workshops, muziek, (kinder)animatie, opera, tentoonstellingen …

Programma voor April

In April ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Go to top of page