Image description

Is Toestand voor iedereen?

Voor iedereen, door iedereen?

Toestand (Allee Du Kaai, Rauterdam, Korenbeek, In Limbo, Internationaal project van Toestand Academy, Dakh …) pretendeert er te zijn voor iedereen, door iedereen. We slagen helaas niet altijd in dit opzet. We willen graag een community zijn waar iedereen zich goed voelt, en zowel het open als verborgen seksisme, racisme, ableisme in onze eigen rangen blootleggen en aanpakken.

Daarom nodigen we iedereen die zich betrokken voelt bij Toestand uit om anoniem een aantal vragen te beantwoorden. Toestand is tien jaar oud en maakte in die tijd al heel wat omwentelingen door. We zoeken voor deze enquête dan ook eerder recente getuigenissen van de voorbije drie jaar. Op de volgende algemene vergadering gaan we aan de slag met de resultaten.

Vul de enquête meteen in, het is anoniem en duurt ongeveer 6 minuten.

https://forms.gle/MhMQwTKZ1yiuqF2z6

We zijn Open

Elke dinsdag van 10 tot 16u staan de deuren van MONA open voor iedereen. Zin in een kopje koffie of thee, een tasje soep, een babbeltje of een spelletje ping-pong? Wil je onze computer en wifi gebruiken? Of even rusten. Welkom.

Programma voor Januari

In Januari ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Programma voor Februari

In Februari ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Go to top of page