Image description

Call to action: take over together!

De buitenruimtes van Toestand vzw zullen de hele zomer lang ruim toegankelijk zijn voor gratis activiteiten of volgens vrije bijdrage. Onze filosofie is om de ruimte voor iedereen toegankelijk te maken en activiteiten voor iedereen te ontwikkelen. Iedereen zal elke woensdag welkom zijn om afscheid te nemen van het Kaai grasveld en om hallo te zeggen tegen Korenbeek tijdens de vrijdag guinguette.

Alle ideeën voor activiteiten, installatie, programmering, zijn meer dan welkom. 

Kiosk, discussie bij de boom, petanque wedstrijd, kicker of djay, ping-pong wereldbeker, boks workshop, tatoeëren, open mic, fotoshoot, dingen op wielen, houten dingen, vogelhuis, agora, healing zone, urban golf club, grootste wip wap, zeefdrukken, performance kunst, openluchttentoonstelling, openluchtopnames, druksessies, rommelmarkt, tuinieren, bloemenmarkt, iets lekkers koken voor iedereen, iets out of the box creëren, kajak-sessie (zondagen zijn mogelijk) discussies faciliteren over taboes/onzichtbare onderwerpen, boekpresentatie, project, film,... 

Wat kunt u ons sturen: 

Laten we het alsjeblieft kort houden en ons richten op uw visie op gedeelde openbare ruimte en inclusie. Voel je vrij om met ons het volgende te delen : 

 — een kort tekstje over jezelf en je intenties voor het gebruik van de publieke ruimte 

 — iets visueels (foto, video, plannen...) dat duidelijk maakt waar u naartoe wilt 

— een korte lijst van behoeften in termen van productiemateriaal en logistieke ondersteuning (niet tot in het kleinste detail, maar gewoon om een idee te hebben) 

— uw beschikbaarheid (woensdag op de Kaai en/of vrijdag op Korenbeek, voor een eenmalig project of voor een project op langere termijn, met mogelijke data...) 

Toestand heeft in huis: 

— Een klein, gemotiveerd logistiek team 

— Recuperatie en brol via In Limbo 

— Buitenruimte: op de Pelouse van de Kaai en op de binnenkoer van Korenbeek

—Een mini-budget 

—Tijd deze zomer 


Stuur uw voorstellen per e-mail naar info@toestand.be voor 19 april 2021! 

We zijn Open

Elke dinsdag van 10 tot 16u staan de deuren van MONA open voor iedereen. Zin in een kopje koffie of thee, een tasje soep, een babbeltje of een spelletje ping-pong? Wil je onze computer en wifi gebruiken? Of even rusten. Welkom.

Programma voor Mei

In Mei ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Go to top of page