Image description

Spelen en sporten op Allee du Kaai

 Van 14u tot 17u, buiten op het gazon. Als het regent gaan de activiteiten gewoon door, we verplaatsen ons dan naar de grote loods (Havenlaan 49).

Bovendien gaat onze Grote Loods ook gewoon elke woensdag open voor iedereen tussen 14 u en 22 u. Je kan er komen voor een spelletje kicker, billiard of ping-pong, spelen op ouderwetse videospelconsoles en gezelschapsspelletjes!

Dinsdag 7 juli: voetbaltennis (beter gekend als Futnet), handenvrij en dus corona-bestendig! + boogschieten + petanque

Woensdag 8 juli: een theatervoorstelling van het Alibicollectief + badminton + petanque

Dinsdag 14 juli: giga schaakspel + boogschieten + badminton, ..

Woensdag 15 juli: zumba zen + lessen zelfverdediging + petanque

Dinsdag 21 juli: Pannavoetbal.

Al gehoord van pannavoetbal? Het is een technisch voetbalspel gespeeld in een ronde of ovale constructie. Het opzet is om via de wanden en liefst nog door de benen van de tegenstander (panna) een doel te scoren.

Woensdag 22 juli: Pannavoetbal + openlucht vormtraining

Dinsdag 28 juli: Crosse Canadienne / Lacrosse

Al gehoord van Lacrosse? Elke speler draagt een stok (crosse) met aan het uiteinde een netje, waarin hij/zij de bal houdt. De bedoeling van het spel is om de bal met behulp van de stok in het doel van de tegenstander te schieten.

Woensdag 29 juli: we maken zelf schoonheids- en schoonmaakproducten (breng wat glazen potjes mee), voor de kinderen voorzien we een schilderatelier.

Dinsdag 4 augustus: Waterspelletjes

Woensdag 5 augustus: Zumba Zen en we maken zelf schoonheids- en schoonmaakproducten.

Woensdag 12 augustus: Ping-Pong, boogschieten en kinderspelletjes

Woensdag 19 augustus: Pannasoccer

Dinsdag 25 augustus: Badminton, boogschieten en waterspelletjes

Woensdag 26 augustus: Badminton, boogschieten en waterspelletjes

Spelen en sporten op Allee du Kaai

Het zomert in de stad en we hebben ruimte! Elke dinsdag en woensdag van de maand juli organiseren we 's middags op Allee du Kaai leuke gratis activiteiten, open voor iedereen! Van 14u tot 17u, buiten op het gazon. Als het regent gaan de activiteiten gewoon door, we verplaatsen ons dan naar de grote loods (Havenlaan 49).

Bovendien gaat onze Grote Loods ook gewoon elke woensdag open voor iedereen tussen 14 u en 22 u. Je kan er komen voor een spelletje kicker, billiard of ping-pong, spelen op ouderwetse videospelconsoles en gezelschapsspelletjes!

Toestand is hiring a communication person

Om onze missie te verkondigen en zo veel mogelijk mensen op de hoogte te houden van onze dagelijkse activiteiten, zijn we zoek naar een communicatiemedewerker/ster.

Als communicatiemedewerker/ster ben je verantwoordelijk voor zowel de online als offline communicatie. Je weet onze doelgroepen te bereiken via de geschikte communicatiekanalen die je consequent onderhoudt.

Je omarmt de veelheid aan activiteiten op onze sites en bedenkt gepaste communicatie voor het geheel en de delen.

Go to top of page