Image description

Ruimte nodig/vrij?

Ruimte nodig?

Wil je een sociaal project lanceren, maar ben je nog op zoek naar ruimte? Laat het ons weten. Misschien vindt jouw activiteit wel ergens een plaatsje binnen onze muren. Helaas kunnen we niet iedereen een ruimte aanbieden, maar hopelijk kunnen we je toch verder helpen met advies.

Denk je eraan om zelf een pand in gebruik te nemen maar je weet niet goed hieraan te beginnen? Geen nood, we hebben een boek uitgebracht "Leegstond", waarin we onze tips en ervaringen hebben gebundeld.

Ruimte ter beschikking?

Leegstand brengt heel wat nadelige gevolgen met zich mee. Zo takelt een leegstaand pand snel af en trekt leegstand vandalisme en criminaliteit aan, wat slecht is voor het gebouw, de eigenaar en de buurt. Door in te tekenen op tijdelijk ruimtegebruik, onder deskundig toezicht van vzw Toestand, wordt deze dreiging omgezet in een positief verhaal van kansen en mogelijkheden. Wenst u uw eigendom voor tijdelijk gebruik ter beschikking te stellen, in afwachting van andere plannen? Misschien is Toestand dan uw ideale partner! Neem contact met ons op voor meer info: info@toestand.be

Go to top of page