Image description

108 Zonnegroeten

Yoga for All is één van de partners van Allee du Kaai en brengt in normale tijden nieuwkomers fysiek samen met Brusselaars voor een zelfzorg-momentje. Voorlopig is dat niet mogelijk en daarom bieden ze een online les aan. Op maandag 21 december van 18u tot 20u30 vieren we de Winterzonnewende met 108 Zonnegroeten! Je doet zoveel als je kan of wil doen. 

Voor deze 108 zonnegroeten stellen we online 3 variaties voor, waaronder een stoel-variant, zodat deze voor iedereen volledig toegankelijk is. Het evenement is gratis, maar we willen wel het hartverwarmende werk van alle partners in deze moeilijke tijden benadrukken. 

We stellen dus voor om aan een van de volgende organisaties een donatie in de vorm van vrije bijdrage te geven:

Vluchtelingenwerk Vlaanderen ;

DoucheFLUX ;

Cinemaximiliaan ;

Globe Aroma ; of

Allee du Kaai 

Voor Allee du Kaai mag je een vrije bijdrage storten op volgend rekeningnummer: BE76 7350 3121 5695 met daarbij vermeld "Vrije Bijdrage Toestand vzw" Alvast Hartelijk bedankt! <3

Toestand is hiring a communication person

Om onze missie te verkondigen en zo veel mogelijk mensen op de hoogte te houden van onze dagelijkse activiteiten, zijn we zoek naar een communicatiemedewerker/ster.

Als communicatiemedewerker/ster ben je verantwoordelijk voor zowel de online als offline communicatie. Je weet onze doelgroepen te bereiken via de geschikte communicatiekanalen die je consequent onderhoudt.

Je omarmt de veelheid aan activiteiten op onze sites en bedenkt gepaste communicatie voor het geheel en de delen.

Go to top of page