Image description

toestand academy: technische workshops

Vzw Toestand organiseert een reeks workshops over oplossingen voor puur technische problemen waarmee het tijdelijk gebruik van verlaten gebouwen te kampen heeft. De uitgenodigde experten zullen hun kennis en ervaring delen met geïnteresseerden. Deze leer-, denk- en doe-momenten zullen leiden tot een aantal producten die kunnen worden gebruikt in tijdelijke bezettingen van uiteenlopende aard (niet noodzakelijk van Toestand). Hieruit zal ook een kleine publicatie volgen, als bijlage bij het beknopte technische luik van ons boek ‘Leegstond’.

PROGRAMMA

workshop #1: Mobiele werkbank
za 18/01/2020 - 14:00 > 17:00

Hoe kunnen we doelmatiger en veiliger werken op locatie? Welk gereedschap is minimaal noodzakelijk? Hoe kan het snel en gemakkelijk worden gebruikt, opgeborgen en onderhouden?

workshop #2: Verlichting
za 01/02/2020 - 14:00 > 17:00

Vaak is de verlichting in gebouwen verouderd, kapot of verdwenen. Hoe brengen we terug licht in donkere tijden en donkere gebouwen? Alles wat je wou weten over lampen, armaturen, schakelaars, kabels en zekeringen.

workshop #3: Betogingsmiddelen
za 07/03/2020 - 14:00 > 17:00

Waarom zijn betogingen vaak braaf en weinig creatief? Hoe kunnen we onze stem en onze ergernis beter laten horen? De mobiele omroep- en geluidsinstallatie van Toestand spreekt tot de verbeelding!

INSCHRIJVEN

Elke workshop start met een ontmoetingsmoment waarop het onderwerp wordt besproken en de verdere bouwmomenten met de deelnemers worden afgesproken. De workshops zijn gratis maar inschrijvingen zijn noodzakelijk wegens het beperkte aantal plaatsen (max. 10p).
Alle info: Bart de Melker > bart@toestand.be

we zijn open!

De deuren van onze ruimte staan wagenwijd open voor iedereen. Je kan er pingpongen, biljart en andere spelletjes spelen, werken, iets drinken, knutselen... of gewoon een beet...

Lees meer
Go to top of page