Image description

Solidaire sluiting

Als gevolg van de Coronaviruspandemie veranderen we de komende week een aantal dingen in onze planning. We doen dit om de gezondheid te waarborgen van iedereen die ons bezoekt of aan onze activiteiten deelneemt. De huidige toestand noopt ons om niet alleen te denken aan de mensen die we kennen, maar ook aan degenen die we niet kennen en vooral aan de kwetsbare mensen (oudere personen, daklozen en mensen in slechte gezondheid). Aangezien er nog geen remedie of vaccin is, is het beperken van fysiek contact voorlopig de enige oplossing.

Deze beslissing is genomen uit liefde en zorg, niet uit angst. We begrijpen dat dit sommigen misschien ongerust maakt, maar deze situatie kan ook leiden tot meer solidariteit. Afzondering hoeft geen sociaal isolement te betekenen. Daarom zien we ons genoodzaakt om alle publieke activiteiten in onze gebouwen, vanaf vrijdag 13 maart t.e.m zondag 19 april af te gelasten of uit te stellen. We evalueren dagelijks de evolutie van deze Corona-uitbraak en sturen onze maatregelen bij waar nodig.

Naast het gros van onze activiteiten in Allee du Kaai, zijn ook de ruimtes in Koorenbeek, Bara142/In Limbo en BiestebroekBis gesloten voor publiek, voor een bepaalde periode.

BELANGRIJK
We willen je erop wijzen dat er mensen zijn die racisme ervaren als gevolg van Corona. Als je getuige bent van zo’n racistische reacties, aarzel dan niet van in te grijpen. In dit artikel kan je een aantal dingen lezen die je kan doen om de epidemie te ont-radicaliseren.

Virtuele knuffels,
de Toestandploeg
ps: je kan ons nog altijd bereiken via messenger / insta / mail

We zijn Open

Elke woensdag van 10 tot 16u staan de deuren van MONA open voor iedereen. Zin in een kopje koffie of thee, een tasje soep, een babbeltje of een spelletje ping-pong? Wil je onze computer en wifi gebruiken? Of even rusten. Welkom.

Opendeur @ MONA

MONA organiseert een feestelijke opendeurdag! Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de diverse activiteiten in dit oude klooste. Workshops, muziek, (kinder)animatie, opera, tentoonstellingen …

Programma voor April

In April ontvangen we een heleboel activiteiten. Contacteer de respectievelijke organisaties indien je meer info wilt.

Geen reservaties nodig, gewoon verschijnen aan de start van een activiteit.

Go to top of page