Image description

Allee du kaai Dag: partners en vrijwilligers gezocht!

Op 21 december zwaaien de deuren van Allee du Kaai weer open. Deze keer werken we rond het thema van recycleren, hergebruiken en herstellen van kapotte en afgedankte spullen, met een repair café, workshops, een rommel- en weggeefmarkt, muziek, eten etc.

Oproep: We zoeken nog partners!

Vind jij ook dat we teveel weggooien en wil je daar iets aan doen? Ben jij een handige Harry of Mariette? Wil jij je vaardigheden met het herstellen of maken van recup-spullen graag delen met anderen? Of ben je een creatieve knutselaar en deel je graag deze passie met anderen in de vorm van een workshop? We bieden je graag een plaatsje tijdens deze bijzondere dag. Geen voorstel is te gek! Aarzel niet en stuur een mailtje naar sarah@toestand.be (0473 39 77 46)!

Vrijwilligers gezocht!

Wil je een handje komen helpen? Heb je zelf nog ideeën en wil je mee-organiseren? We horen het graag via een mailtje naar sarah@toestand.be of 0473 39 77 46.

we zijn open!

De deuren van onze ruimte staan wagenwijd open voor iedereen. Je kan er pingpongen, biljart en andere spelletjes spelen, werken, iets drinken, knutselen... of gewoon een beet...

Lees meer
Go to top of page