Image description

Allee du Kaai: Ça bouge!

Activiteiten:

Binnen onze muren hoor je nog altijd kreten van vreugde, maar in mindere mate dan voorheen. We zijn stellen ons gebouw open voor bubbels. Want kids jonger dan 12 mogen activiteiten doen met max. 10 personen. 


Ben je animator.trice en zin om met jouw groep langs te komen? Stuur ons een mailtje op alleedukaai@toestand.be en reserveer jouw plaats. We verwelkomen jullie met een hartelijke voetje-tik. 

Werken 

Dat we de handen graag uit de mouwen steken, is geweten. Ook nu zijn we allerlei klussen aan het uitvoeren. Een nieuwe sanitaire blok, elektriciteitsvoorzieningen, de aankomst van In Limbo op onze site en allerlei andere kleine dingen.


Ken je nog onze oude bar? Wel die is verbouwd naar Atelier Jaune, een kleine area-hub die vrij toegankelijk is. Allerhande materialen om te schilderen, knutselen, collages te maken of te tekenen zijn aanwezig. Elk voorstel voor een collectieve workshop is welkom! 

Heb je potloden, lijm, nietjes, scharen, verf, knutselmateriaal, … op overschot, dan is die hier meer dan welkom! 

In Limbo: Welkom! 

In Limbo is het platform dat de schenking en het hergebruik van materialen binnen de sociaal-culturele sector in Brussel wil vergemakkelijken. En is momenteel volop aan het verhuizen. De opening staat gepland voor 7 april 2021. Het nieuwe adres is op de site van Allee du Kaai: Havenlaan 53, maar de ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, op de Materialenkaai. 


Go to top of page