Image description

Toestand werft aan!

De permanenties zijn een sleutelmoment in de werking van Allee Du Kaai. Wij zijn twee à drie keer per week open voor alle publiek. Ons onthaal is radicaal laagdrempelig zolang de plek en de mensen gerespecteerd worden. We streven bij al onze bezoekers naar een gevoel van eigenaarschap, maar altijd binnen een collectieve, sociale dynamiek, bewust van de verschillende mensen op de site. Goesting en ervaring is belangrijker dan opleiding, Toestand maakt geen onderscheid op basis van etniciteit, gender of beperking. We zijn op zoek naar iemand die tijdens de openingsuren van de permanenties werkt: op woensdag van 13.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 22.00 uur.

meer info vind je hier  

Spelen en sporten op Allee du Kaai

Het zomert in de stad en we hebben ruimte! Elke dinsdag en woensdag van de maand juli organiseren we 's middags op Allee du Kaai leuke gratis activiteiten, open voor iedereen! Van 14u tot 17u, buiten op het gazon. Als het regent gaan de activiteiten gewoon door, we verplaatsen ons dan naar de grote loods (Havenlaan 49).

Bovendien gaat onze Grote Loods ook gewoon elke woensdag open voor iedereen tussen 14 u en 22 u. Je kan er komen voor een spelletje kicker, billiard of ping-pong, spelen op ouderwetse videospelconsoles en gezelschapsspelletjes!

Go to top of page